Pangeran Eugene saking Savoia: Béda antara owahan

7.506 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Ndamel Pangeran Eugene saking Savoia
(Ndamel Pangeran Eugene saking Savoia)
(Ora ana béda)