Pangeran Eugene saking Savoia: Béda antara owahan

491 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
nambah sithik
(Ndamel Pangeran Eugene saking Savoia)
 
(nambah sithik)
[[Gambar:Godfrey Kneller Eugen von Savoyen 1712.jpg|thumb|170px|left|Gambar Eugene saking sekolah Godfrey Kneller, 1712.]]
 
Ana enem dekade, Eugene nglayani 3 Kaisar Romawi Suci: Leopold I , Joseph I, lan Charles VI. Panjenengane sing kapisan ndeleng aksi nglawan [[Kesultanan Utsmaniyah|Turki]] ing Perang Wina|Pengepungan Wina nalika [[taun]] 1683 lan salanjute Perang Turki Agung, sadurunge makarya ing Perang Sangang Taun, melu perang bareng karo sedulure, Adipati Savoia.
 
[[Gambar:StemmaFamiliaeEugeni (English Version).png|250px|thumb|Silsilah Pangeran Eugene. Eugene ora nikah lan ora nduweni keturunan.]]