Pangeran Eugene saking Savoia: Béda antara owahan

799 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
nambah sithik
(nambah sithik)
(nambah sithik)
[[Gambar:StemmaFamiliaeEugeni (English Version).png|250px|thumb|Silsilah Pangeran Eugene. Eugene ora nikah lan ora nduweni keturunan.]]
 
Ananging, ketenaran Pangeran diamanake kanthi kamenangan penting nglawan [[Turki]] ing medan Perang Zenta nalika [[taun]] 1697, sing ngasilake ketenaran ing kab [[Eropah]]. Eugene majukake karire sasuwene Perang Suksesi [[Spanyol]] lan panjenengane gabung karo Adipati Marlborough ngamanake kamenangan nglawan [[Prancis]] ing medan Perang Blenheim (1704), Perang Oudenarde (1708), lan Perang Malplaquet (1709); panjenengane ngentukake jenjang kasuksesane luwih lanjut ing perang minangka Komandan Kerajaan ing [[Italia]] lor, luwih-luwih ing Perang Turin (1706). nggawe rasa anyel nglawan [[Turki]] ing Perang Austro-Turki [[taun]] lan nggawe konsolidasi kanggo reputasine kanthi kamenangan-kamenangan ing medan Perang Petrovaradin (1716), lan Pengepungan Belgrade (1717) ing [[Belgrade]] (1717).
 
== Deleng uga ==