Ékuador: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB)
 
[[Quito]] iku ibu kutha Ekuador. Républik Ekuador arupa salah siji saka telung negara sing muncul saka tibané [[Gran Colombia]] taun [[1830]] (liyané yaiku [[Kolombia]] lan [[Venezuela]]).
 
 
[[File:Plaza de San Francisco en Centro histórico de Quito, Ecuador.JPG|thumb|center|577px|[[Quito]]
 
== Pirsani uga ==
Naraguna anonim