Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
(''update'')
* [[3 Februari]] - 2007 - Wikipedia basa Jawa nduwé 6.000 artikel; [[1856]]
* '''[[15 Januari]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''5.000''' artikel; [[Przemyśl]]
* '''[[25 Juli]] - 2006''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''2.000''' artikel; [[Sarpanaka]]
* '''[[7 Mei]] - 2005''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''1.000''', artikel iki; [[Kakawin Ramayana]]
* '''[[30 April]] - 2005''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''500''' artikel; [[Keju]]
* '''[[29 Juli]] - 2004''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''200''' artikel; [[Poerbatjaraka]]
* '''[[9 Juli]] - 2004''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''100''' artikel; [[Adigang, adigung, adiguna]]
* '''[[8 Maret]] - 2004''' - Artikel kapisan Wikipedia Jawa; [[basa Jawa]]