Vermont: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 142 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16551 (translate me))
'''Vermont''' iku sawijining [[Tabel Negara Bagéyan AS|negara bagéyan]] ing [[Amérika Sarékat]]. Ibukuthané yakuwi [[Montpelier, Vermont|Montpelier]] lan kutha paling gedhé yakuwi [[Burlington, Vermont|Burlington]].
 
Vermont wewatesan ing sisih [[kidul]] karo [[Massachusetts]], ing sisih [[wétan]] karo [[New Hampshire]], ing sisih [[kulon]] karo [[New York]], lan ing sisih [[lor]] karo [[provinsi]] [[Quebec]], [[Kanada]].
 
Vermont dadi [[negara]] bagéyan ing taun [[1791]]