Futsal: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 47 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q171401 (translate me))
[[Gambar:Jogo UFF - Abril 2008.JPG|thumb|25o px| Futsal]]
'''Futsal''' yaiku [[olahraga]] kang migunakaké bal kang dimainaké tim kang cacahé loro.<ref name="internet1"/> Saben tim futsal cacahé [[lima]] pamain.<ref name="internet1"/> Futsal tujuwané nglebokaké bal ing gawang lawan main kanthi manipulasi lan mainaké [[bal]] nganggo sikil. Saliyané pemain utama, saben regu uga nduwé pemain cadhangan.<ref name="internet1"/> [[Lapangan futsal]] diwatesi [[garis]], dudu [[nét]] utawa [[papan]].<ref name="internet1"/>
 
Istilah ''futsal'' iku kalebu istilah internasional.<ref name="internet1"/> Futsal asalé saka basa [[Spanyol]] utawa [[Portugis]] yaiku [[futbol]] lan [[sala]].<ref name="internet1"/>