Pangeran Eugene saking Savoia: Béda antara owahan

120 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
nambah sithik
(nambah diakritik)
(nambah sithik)
[[Kategori:Tokoh saking Paris]]
[[Kategori:Tokoh saking Wina]]
 
[[en:Eugene Savoia]]
[[id:Pangeran Eugene dari Savoia]]
[[gl:Eugene Savoia]]
[[de:Eugene Savoia]]
[[fr:Eugene Savoia]]