Pangeran Eugene saking Savoia: Béda antara owahan

164 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
nambah sithik
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q152428)
(nambah sithik)
 
[[Gambar:Battle of Zenta.png|thumb|170px|''Perang Zenta'' déning [[Jacques Parrocel]].]]
 
Wiwit panjenengane umur 10 [[taun]] Eugene digedekake kanggo makarya ing njero gereja; pilihan pribadhi Raja, miturut keputusan amarga ringkihe fisik lan mentale.
 
== Deleng uga ==