Louis XVII saka Perancis: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
===Leazar Williams===
Wililiam lair nalika tahun [[1787]], dèwèkédhèwèké digedhèkaké ing Indian Mohawk lan sekolah ana ing sekolah ''Misionaris''.<ref name="internet7"/> Sakwisé sekolah ana kono William diangkat dadi ''misionaris'' [[Protestan]].<ref name="internet7"/> Kanti kepinterané dèwèké isa ditampa déning masarakat Indian nalika awal abad kaping 19.<ref name="internet7"/> Nalika tanggal 3 [[Maret]] [[1823]], Wiliams nikahi bocah wadon [[Prancis]] kang umuré lagi 14 tahun yaiku Madeline Marie Jordan.<ref name="internet7">[http://www.wisconsinhistory.org/odd/archives/001202.asp Mohawk Indian or French Prince?], (Kaunduh 5 April 2013).</ref>
 
Nalika jaman enomé William golèknggolèk cara supaya bisa dadi Kaisar, banjur William ngaku-ngaku yèn dèwèkédhèwèké yaiku salah sijiné anak saka [[Louis XVI]] lan [[Marie Antoinette]] kang ilang.<ref name="internet7"/> Senajan kanca-kancané nganggep iki pinemu williams kang salah ananging pira-pira bangsawan [[Eropa]] percaya yèn William minangka pewaris kerajaan [[Prancis]].<ref name="internet7"/> William mati nalika tahun [[1858]].<ref name="internet7"/>
 
==Cathetan sikil==
1.590

besutan