Pangeran Eugene saking Savoia: Béda antara owahan

91 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
nambah sithik
(nambah sithik)
(nambah sithik)
[[Gambar:Battle of Zenta.png|thumb|170px|''Perang Zenta'' déning [[Jacques Parrocel]].]]
 
Wiwit panjenengane umur 10 [[taun]] Eugene digedekake kanggo makarya ing njero gereja; pilihan pribadhi Raja, miturut keputusan amarga ringkihe fisik lan mentale. Wes genah penampilan Eugene ora ana sing dibanggakake – "Panjenengane ora nduweni …"
 
== Deleng uga ==