Paprangan Jaman Napoleon: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
 
==Peperangan Bordonio==
[[Gambar:Battle of Borodino.jpg|250px|thumb|Peperangan Bordonio]]
Peperangan Bordonio yaiku peperangan kang kedadéyan nalika tanggal [[7]] [[September]] [[1812]] ing [[Bordonio]], [[Rusia]].<ref name="internet6"/> Peperangan iki kedadéyan antaran pasukan [[Prancis]] kang dipimpin Napoleon I nglawan Rusia kang dipimpin [[Mikhail Kutuzov]].<ref name="internet6">[http://militaryhistory.about.com/od/napoleonicwars/p/Napoleonic-Wars-Battle-Of-Borodino.htm Napoleonic Wars: Battle of Borodino], (Kaunduh 22/April/2013).</ref>
Peperangan iki dadi serangan pungkasan Napoleon ing Rusia lan peperangan paling gedhé nalika jaman iku, amerga korban saka kaloro pihak kurang luwih 75.000 nganti 90.000 jiwa.<ref name="internet6"/>
1.590

besutan