Paprangan Jaman Napoleon: Béda antara owahan

54 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
Peperangan iki dadi serangan pungkasan Napoleon ing Rusia lan peperangan paling gedhé nalika jaman iku, amerga korban saka kaloro pihak kurang luwih 75.000 nganti 90.000 jiwa.<ref name="internet6"/>
Napoleon kasil nguwasai [[Moskow]] ananging [[Tsar Alexander I]] ora gelem diajak rembugan.<ref name="internet6"/> Sakwisé pira-pira minggu Napoleon lan pasukan mundur saka Moskow, ateges pungkasané saka ''invansi'' [[Prancis]] tumprap Rusia.<ref name="internet6"/>
http://napoleonistyka.atspace.com/Borodino_battle.htm
 
==Peperangan Waterloo==
1.590

besutan