Louis XVII saka Perancis: Béda antara owahan

101 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
==Misteri Matiné Louis XVII==
 
Sakwéné pirang-pirang tahun akèh laporan lan teori babagan [[Raja]] Louis XVII (Pangéran Louis-Charles), bocah enom saka Raja [[Louis XVI]] lan Ratu [[Marie Antoinette]] saka [[Prancis]].<ref name="internettest8">{{en}}[http://www.historywiz.com/louisxvii.htm The Mystery of Louis XVII], (Kaunduh 22 April 2013).</ref> [[Jantung]] kang entes waé ditès diyakini déning pira-pira pawongan yèn iku duwéné raja enom Louis XVII, kang [[DNA]]-né wis diuji lan saiki akèh kang percaya yèn Louis mati ing kunjara.<ref name="internet"/> Ananging awak kang dianggep minangka Louis mau luwih tuwa lan luwih duwur katimbang Louis kang sebeneré.<ref name="internet"/>
 
Sebagiyan wong ana sing percaya yèn Louis sakwéné ana ing kunjara digantèni déning pawongan liya lan jantung kang ditès [[DNA]]-né iku duwéné seduluré yaiku Pangéran Louis-Joseph ([[1781]]-[[1789]]) kang mati nalika isih bocah lan umuré nembé 7 tahun.<ref name="internet"/>
1.590

besutan