Louis XVII saka Perancis: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
==Louis Palsu==
===Karl Wilhelm Naundorff===
Yaiku pawongan tukang gawé [[jam]] lan arloji saka [[Jerman]] kang nganti matiné kekeh ngaku minangka Pangéran Louis-Charles (Louis XVII).<ref name="internet2"/> Naundorff yaiku salah siji saka 30 wong kang ngaku miangka Louis XVII.<ref name="internet2">{{id}}[http://www.unosa.net/2011/09/penipuan-terbesar-yang-pernah-terjadi.html Penipuan Terbesar Yang Pernah Terjadi Di Dalam Sejarah], (Kaunduh 31 maret 2013).</ref>
 
Pangéran Louis-Charles, anak saka [[Louis XVI]] lan [[Marie Antoinette]] saka [[Prancis]], dikunjara sakwéné Rèvolusi Prancis lan diyakini wis mati ing kunjara.<ref name="internet2"/> Ananging, ana pira-pira kabar ''simpatisan'' [[monarki]] duwéni semangat yèn Dauphin enom ora ana ing kunjara, ateges dhèwèké ana ing salah sijiné papan panggonan kang dirahasiakaké.<ref name="internet2"/>
1.590

besutan