Paprangan Jaman Napoleon: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
|place=Eropa, Samudra Atlantik, [[Laut Mediterania]], [[Laut Utara]], [[Rio de la Plata]], [[Guyana Perancis]], [[Hindia Barat]], [[Samudra Hindia]], Amerika Utara, [[Kaukasus Selatan]]
}}
'''Peperangan Jaman Napoleon''' yaiku kumpulan peperangan kang kadadéyan sakwéné [[Napoleon Bonaparte]] mrintahmréntah Prancis tahun [[1799]] nganti tahun [[1815]].<ref name="internet3"/>
Perang iki kedadéyan (khususé) ing benua [[Eropa]], ananging uga ing pira-pira panggonan ing benua liyané lan arupa terusan saka perang kang diakibataké déning Révolusi Prancis nalika tahun [[1789]].<ref name="internet3"/>
 
1.590

besutan