Louis XVII saka Perancis: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Pangéran Louis-Charles, anak saka [[Louis XVI]] lan [[Marie Antoinette]] saka [[Prancis]], dikunjara sakwéné Rèvolusi Prancis lan diyakini wis mati ing kunjara.<ref name="internet2"/> Ananging, ana pira-pira kabar ''simpatisan'' [[monarki]] duwéni semangat yèn Dauphin enom ora ana ing kunjara, ateges dhèwèké ana ing salah sijiné papan panggonan kang dirahasiakaké.<ref name="internet2"/>
 
Naundorff ngaku-ngaku yèn dhèwèké yaiku Pangéran lan nganggep mayité digantikaké déning mayit bocah enom kang budheg uga bisu, lanuga yèn dhèwèké wis diumpetaké ing salah sijiné papan panggoan kang rahasia yaiku Menara Kuil nganti dhèwèké isa mlayu saka panggonan iku.<ref name="internet2"/><ref name="test7">{{en}}[http://www.nndb.com/people/974/000097683 Louis XVII], (Kaundhuh 22/Maret/2013).</ref>
Naundorff uga ngaku-ngaku yèn dhèwèké banjur direbut manèh déning pasukan [[Napoleon]] lan disimpen ing pira-pira ''dungeons'' ing sekabèhané [[Eropa]], nganti akhiré mlayu nalika pertengahan umur 20an.<ref name="internet2"/>
 
Ucul saka kasunyatan yèn Naundorff ora isa ngomong [[Basa Prancis]] kanti apik, dèwèkédhèwèké kasil ngeyakinaké mantan anggota pengadilan [[Louis XVI]] yèn dhèwèké yaiku Dauphin.<ref name="internet2"/> Naundorff kayané ngerti sekabèhané babagan kang ngenani pribadhiné saka pengadilan kerajaan.<ref name="internet2"/>
Ananging Putri Marie-Thérèse, adhiné Pangéran Louis, ora ngakoni Naundorff.<ref name="internet2"/> DèwèkéDhèwèké pernah ndeleng foto-foto wong kang ngapusi iki, lan Putri Marie ngrasa yèn tukang apus iki ora ana padanépadhané karo adhiné lan nolak kanggo ndeleng Naundorff.<ref name="internet2"/> Senajan dhèwèké pernah ndeleng wong kang ngaku-ngaku liyané, kang ora diwakili déning mantan anggota pengadilan kerajaan.<ref name="internet2"/>
 
Nalika [[1836]], Naundorff nggugat Marie Thérèse kanggo prabotan kang diduga duwéné.<ref name="internet2"/> Kosok waliké, kepolisian Raja Louis-Philippe malah nyekel dèwèkédhèwèké, njaluk sekabèhané dokumèné lan ''deportasi'' marang [[Inggris]].<ref name="internet2"/> Naundorff mati nalika tahun [[1845]], ing Delft, [[Belanda]].<ref name="internet2"/>
 
===Leazar Williams===
1.590

besutan