Parembugan Naraguna:Siska.Doviana: Béda antara owahan

176 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
#[[Gabriel Lippmann]]
#[[Alfred Kastler]]
 
====07. [[Panganggo:JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari]]====
#'''[[Pangeran Eugene saking Savoia]]''' - artikel pilihan
#[[Louis XII saking Perancis]]
#[[Anne saking Bretagne]]