Jefri Al Buchori: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
(ngrapekake)
 
==Lair==
Jeffry Al Buchori lair ing [[]Jakarta]], 12 April 1973. Jefri anak ketelu saka limang sedulur pasangan Alm.[[ H. Ismail Modal]] lan Ustz Dra. Hj. Tatu Mulyana.<ref name="internet 3">{{id}}[http://gadogadomusik.com/profil-ustadz-jeffry-al-buchori.html gadogadomusik.com] Jeffry Al Buchori (diaksés tanggal 6 Agustus 2011)</ref>
 
==Pendhidhikan==
Naraguna anonim