Antonio Conte: Béda antara owahan

394 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
==== Arezzo ====
[[Gambar:Antonio Conte.jpg|thumb|Antonio Conte pada tahun 2005.]]
Sakwisé pensiun dadi pemain ana ing klub Juventus yaiku nalika taun 2004, Conte banjur dadi asisten pelatih ana ing klub [[A.C. Siena|Siena]], bebarengan karo [[Luigi De Canio]] ing musim 2005-06.<ref name="conte2">[http://olahraga.kompasiana.com/bola/2012/05/02/conte-pelatih-sensasional-musim-ini/ olahraga.kompasiana.com]</ref> Dheweke banjur kapilih dadi manajer saka klub Serie B, [[A.S.D. Atletico Arezzo|Arezzo]] nalika sasi Juli 2006.<ref name="conte2"/> Conte banjur dadi pelatih Arezzo kanggo kaping pindone nalika tanggal 13 Maret 2007. Ana ing mangsa kepelatihane kang kapindo ana ing Arezzo, Conte sempet ndadekake Arezzo menang kaping lima lan oleh 19 poin saka 7 pertandingan lan menehi harapan kanggo klub saka Tuscan mau kanggo lolos saka jurang degradasi. Nanging Conte gagal nglolosake Arezzo saka degradasi ana ing pekan kang pungkasan.
 
== Prestasi dan penghargaan ==
4.395

besutan