JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
324 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{br}}{{Panganggo Muslim}}{{br}}{{br}}
}}
 
Nuwun,
Nami kula, Agus Waltono, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra jawa
{{Panganggo peserta Papat Limpad}}
[[id:pengguna:JV003Agus]]
 
==<center>{{flagicon|Indonesia}} [[User:Agus Waltono|'''<span style="text-decoration:blink;"><font face="Harrington" color="#808000" size="5"> Sugeng Rawuh </font></span>''']] <sup>[[File:Coat of Indonesia.png|15px]]</sup> {{flagicon|Indonesia}}</center>==
;'''''Salam sejahtera''''' (سلام سجهترا), '''''Eoseo oseyo''''' (어서 오세요), '''''Konnichiwa''''' (こんにちは), '''''Welcome'''''
;'''Sugeng Rawuh'''
 
Nami kula, [[User:Agus Waltono|'''<span style="text-decoration:blink;"><font face="Harrington" color="#808000" size="4">Agus 'Altonz'Waltono</font></span>''']] <sup>[[File:Coat of Indonesia.png|15px]]</sup> (حفظ بن عبد الله), tilas peserta [[Papat Limpad]] alumni [[Universitas Negeri Semarang]], Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa ingkang samenika manggén ing [[Klampok, Purwareja Klampok, Banjarnegara|Desa Klampok]], [[Kabupatèn Banjarnegara|Kutha Klampok]], [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
4.395

besutan