Parembugan Naraguna:JV003Agus: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
(→‎Hahai Gus: bagéyan anyar)
'''Sugeng Rawuh''' Mas Agus, sugeng nyunting.. {{horee}}
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid ]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV015Chafid|pirembagan]]</sup> 3 Mei 2013 02.15 (UTC)
==Hai chafid==............
4.395

besutan