JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
31 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
;'''Sugeng Rawuh'''
 
Nami kula, [[User:Agus Waltono|'''<span style="text-decoration:blink;"><font face="Harrington" color="#808000" size="4">Agus 'Altonz'Waltono</font></span>''']] <sup>[[File:Coat of Indonesia.png|15px]]</sup> (حفظ بن عبد الله), tilas peserta [[Papat Limpad]] alumni [[Universitas Negeri Semarang]], Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa ingkang samenika manggén ing [[Klampok, Purwareja Klampok, Banjarnegara|Desa Klampok]], [[Kabupatèn Banjarnegara|Kutha Klampok]], [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
4.395

besutan