Parembugan Naraguna:JV015Chafid: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Nuwun sewu Mas Chafid, ayo sesarengan ngusulake gambar pilihan kanthi [http://jv.wikipedia.org/wiki/Dhiskusi_Wikipedia:Gambar_pilihan#Taun_2013 KLIK TING MRIKI] lan Artikel Pilihan [[Wikipedia:Artikel pilihan/Usul artikel pilihan|KLIK TING MRIKI]] Saderengipun sasi Mei 2013.Matur nuwun.~~
 
== Upload Foto ==
carane piye fid................
4.395

besutan