Banaran, Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12473933 (translate me)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12473933 (translate me))
{{Kecamatan Delanggu }}
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:Banaran, Delanggu, Klaten]]
28.169

besutan