Gentan, Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

35 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12483870 (translate me)
(typo)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12483870 (translate me))
{{Kecamatan Gantiwarna }}
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:Gentan, Gantiwarno, Klaten]]
28.169

besutan