Bendhan, Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12475683 (translate me)
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12475683 (translate me))
{{Kecamatan Manisrengga }}
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:Bendan, Manisrenggo, Klaten]]
28.169

besutan