Geneng, Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12483844 (translate me)
(anyar)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12483844 (translate me))
{{Kecamatan Prambanan }}
{{Kabupaten Klaten }}
 
[[id:Geneng, Prambanan, Klaten]]
28.169

besutan