Antonio Conte: Béda antara owahan

302 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
==== Bari ====
Nalika sasi Desember 2007 Conte [[A.S. Bari|Bari]] kanggo nganteni [[Giuseppe Materazzi]] ana ing paruh kapindo musim Seri B 2007-08.<ref name="materazzi_resignation">{{cite web |url=http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/12307/Materazzi+si+dimette:+Antonio+Conte+a+Bari|publisher=Corriere dello Sport.it |title=Materazzi si dimette: Antonio Conte a Bari |accessdate=2007-12-28 |date=2007-12-28|language=Italian }}</ref>
Conte miwiti musim kanthi apik, kanthi bisa ndadekake Bari kang kaancem degradasi bisa dadi sawijining tim kang manggon ana ing panggon tengah ing Seri B. Nalika musim 2008-09, Conte bisa ndadekake Bari dadi juwara Seri B kang sabanjure ndadekake klub kuwi promosi ana ing Seri A kanggo musim 2009-10.
 
== Prestasi dan penghargaan ==
4.395

besutan