JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
9 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Nami kula, [[User:Agus Waltono|'''<span style="text-decoration:blink;"><font face="Harrington" color="#808000" size="4">Agus 'Altonz' Waltono</font></span>''']] <sup>[[File:Coat of Indonesia.png|15px]]</sup> tilas peserta [[Papat Limpad]] alumni [[Universitas Negeri Semarang]], Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa ingkang samenika manggén ing [[Klampok, Purwareja Klampok, Banjarnegara|Dèsa Klampok]], [[Kabupatèn Banjarnegara|Kutha Banjarnegara]], [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
{{smile}}{{smile}}{{smile}}{{smile}}{{smile}}
 
 
<div style="float:left;width:100%;"><center>
{{panganggo Indonésia}} {{panganggo Semarang}} {{Panganggo Windows XP}} {{user id}} {{user jv}}{{Panganggo peserta Papat Limpad}}{{Panganggo Tempe}}{{Panganggo Muslim}}
{{Panganggo peserta Papat Limpad}} {{Panganggo Tempe}} {{Panganggo Muslim}}
</center>
</div>
4.395

besutan