JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
508 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</div>
<center>
 
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
;(Ngudarasa)
</center>
</div>
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
'''Mijil'''
</center>
</div>
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
Lan dimantep mring panggawe becik,
Lawan wekas ingong,
Aja kurang ing panarimane,
Yen wis tinitan mring Hyang Widhi,
Ing badan puniki,
Wus pepancenipun
</center>
</div>
 
<!-- Proyek Wikimedia lain -->
4.395

besutan