JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
341 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</div>
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
''Lan dimantep mring panggawe becik, Lawan wekas ingong, Aja kurang ing panarimane, Yen wis tinitan mring Hyang Widhi, Ing badan puniki, Wus pepancenipun''
</center>
Lawan wekas ingong,
</div>
Aja kurang ing panarimane,
<div style="float:left;width:100%;"><center>
Yen wis tinitan mring Hyang Widhi,
'''Kinanthi'''
Ing badan puniki,
</center>
Wus pepancenipun
</div>
 
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
''Saranane wong yun luhung, Betah tapa kurang guling, Elinga solah jatmika, Yen wicara kudu manis, Murih sengseming sasama, Samaning manungsa sami''
</center>
</div>
4.395

besutan