JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
323 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
''Kawruhana sejatining urip, Urip ana jroning alam donya, Bebasane mampir ngombe, Umpama manuk mabur, Lunga saka kurungan neki, Pundi pencokan benjang, Awja kongsi kaleru, Umpama lunga sesanja,,Najan-sinanjan ora wurung bakal mulih, Mulih mula mulanya''
</center>
</div>
<div style="float:left;width:100%;"><center>
'''Gambuh'''
</center>
</div>
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
''Yen kowe pengin ilmu, Yo kanca padha sregep sinau, Ora mandheg leh sinau nganti mati, Nalika wis oleh ilmu, Kita wuruhi sing enom''
</center>
</div>
 
 
 
 
<!-- Proyek Wikimedia lain -->
4.395

besutan