JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
350 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</center>
</div>
<div style="float:left;width:100%;"><center>
 
'''Durma'''
</center>
</div>
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
''Ingkang eling iku ngelingana marang, Sanak kadang kang lali, Den nedya raharja, Mangkono tindak ira, Yen tan ngguguiya uwis, Teka menenga, Mung aja sok nggrasani''
</center>
</div>
 
<!-- Proyek Wikimedia lain -->
4.395

besutan