JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
331 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</center>
</div>
<div style="float:left;width:100%;"><center>
 
'''Megatruh'''
</center>
</div>
<div style="margin-bottom: 1em; padding: .5em 1em; background: #E0FFFF;" class="plainlinks">
''Wong ngawula mring ratu luwih pakewuh, Nora kena mringgang mringging, Kudu mantep karyanipun, Setya tuhu marang gusti dipun piturut sapakon''
</center>
</div>
<!-- Proyek Wikimedia lain -->
<div style="background:#ffc9c9; color: #000; border:0px solid #ccc; font:bold 120% sans-serif; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;">[[Gambar:Wikimedia-logo-20px.png]] Proyèk Wikimedia kagandhèng</div>
4.395

besutan