Manggis, Ngancar, Kedhiri: Béda antara owahan

33 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q13094898
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q13094898)
{{Jawa Wétan}}
{{kelurahan-stub}}
 
[[id:Manggis, Ngancar, Kediri]]
62.292

besutan