Basa Jawa Suriname: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13091965 (translate me)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13091965 (translate me))
[[Kategori:Suriname|Jawa]]
[[Kategori:Dhialèk ing Basa Jawa|Suriname]]
 
 
[[id:Bahasa Jawa Suriname]]
28.169

besutan