Ali Wardhana: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13091528 (translate me)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13091528 (translate me))
[[Kategori:Tokoh saka Surakarta]]
[[Kategori:Mentri Keuangan Indonésia]]
 
[[id:Ali Wardhana]]
28.169

besutan