Fakultas Tèknik Universitas Indonésia: Béda antara owahan

typo
(Anyar)
 
(typo)
'''Fakultas TeknikTèknik UniversitasUnivèrsitas IndonesiaIndonésia''' iku salah siji Fakultas ing [[Universitas Indonesia]].Sejarah Fakultas TeknikTèknik UniversitasUnivèrsitas IndonesiaIndonésia (FTUI) diwiwiti saka para enom-enoman Insinyur sing kagabung deningdéning Persatuan Insinyur IndonesiaIndonésia (PII), sing dipimpin PresidenPrésidèn SoekarnoSoékarno, kanggo nata dalanan protokol ning Jakarta sing wektu iku rusak banget. Usulan iki ditampa kanti bungah deningdéning pamarintah RI sing wektu iku pancenpancèn lagi ngupaya mbenerakembeneraké kanggo mapag Pekan Olah Raga Internasional GANEFO ing Jakarta. Jeroning wektu rong minggu, tim sing dipimpin dening Ir. Slamet Bratanata, Ir. Roosseno, Ir. Sutami, Ir. Soehoed kasil ngrampungakengrampungaké tugasetugasé. SarampungeSarampungé proyekproyèk bubar, muncul sawijining gagasan kanggo ngadegakengadegaké sawijining fakultas tekniktèknik ing Jakarta
{{UI}}
[[Kategori : Universitas Indonesia]]