Gajah Mada: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 15 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q49329 (translate me))
|birth_place =
|death_date = [[1364]]
|death_place = ''DerengDéréng dipunmangrtosi''
|spouse =
|religion = [[Hindu]]
8.966

besutan