Papua: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q5095 (translate me))
'''Provinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Ibukutha]]né yaiku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== DaerahDhaérah Tingkat II ==
 
{{Dhaptar Kabupatèn lan kutha ing Papua‎}}
2

besutan