Idham Chalid: Béda antara owahan

209 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|religion = [[Islam]]
}}
'''Idham Chalid''' ({{lahirmati|[[Satui, Tanah Bumbu|Satui]], [[Hindia Walanda]]|27|8|1921|[[Jakarta]]|11|7|2010}}) inggih menika salah satunggalipun politikus lan menteri [[Indonesia]] ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun.
'''Idham Chalid'''
 
==Cathetan Suku==
8.966

besutan