Kalurahan: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c (bot Menambah: id:Kelurahan, su:Kalurahan)
'''Kelurahan''' iku salahsijining wilayah administratif pemerentahan ing Indonesia ing asor [[kecamatan]] lan dipimpin dening [[Lurah]]. Ing [[Indonesia]], kelurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
 
==Uga Pirsani==
== desa suwaru==
==dukuh klumpit
==
*[[Desa]]
*[[Dukuh]]
Naraguna anonim