Kalurahan: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
Suntingan 222.124.169.75 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Zwobot
c (Suntingan 222.124.169.75 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Zwobot)
'''Kelurahan''' iku salahsijining wilayah administratif pemerentahan ing Indonesia ing asor [[kecamatan]] lan dipimpin dening [[Lurah]]. Ing [[Indonesia]], kelurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
==Uga Pirsani==
 
== desa suwaru==
==dukuh klumpit
==
*[[Desa]]
*[[Dukuh]]
3.255

besutan