Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10674 (translate me))
 
[[Gambar:Purwareja.jpg|thumb|290px| Peta Purwareja]]
'''Kabupatèn Purwareja''' ([[hanacaraka]]:ꦥꦸꦂꦮꦉꦗ) iku sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasiné ing sisih kulon [[DIY]], kutha [[Purwareja]] iku [[ibukutha]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 1.034 km² utawa --- hèktar.
 
Kabupatèn Purwareja wewatesan :
32

besutan