Jalak surèn: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 11 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q148485 (translate me))
 
== Deskripsi awak lan suwara ==
Jalak suren kang ukurané sedeng (24 cm), wernané ireng lan putih. [[bathuk]], [[pipi]], [[garis swiwi]], [[tunggir]], lan [[weteng]] wernané [[putih]]; [[dada]], [[tenggorokan]], lan awak bagiyan nduwur [[ireng]]. Warna ireng iki isih coklat ing manuk kang isih enom.<ref name=pcr>{{cite book|last=Rasmussen|first=P.C.|last2=Anderton|first2=J.C.|year=2005| title=Birds of South Asia. The Ripley Guide. Volume 2|publisher=Smithsonian Institution and Lynx Edicions|place=Washington DC and Barcelona|page=583}}</ref><ref name=kutilang/> [[Iris]] wernane abu-abu; kulit tanpa wulu disekitar mata berwrna jingga; paruh merah kanti ujung putih; sikil kuning.<ref name=kutilang>{{cite web |url=http://www.kutilang.or.id/burung/konservasi/jalak-suren/ |title=Jalak Suren |last1= |first1= |last2= |first2= |date=25 April 2012 |work= |publisher=Kutilang Indonesia }}(Kaunduh 25/11/12)</ref>
 
wulu lanang lan wedok katon padha.<ref name=pcr/> lanang: Déwéké nduwé awak kang lurus lan luwih gedhé ketimbang wédok. wulu [[ndas]] lan [[punggung]] ireng legam, sarta buntuté sithik luwih dawa lan dadi siji.