Asèt: Béda antara owahan

175 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
-{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}, typo, +kat
c (-{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}, typo, +kat)
Aktiva'''Asèt''' utawi '''aktiva''' (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ekonomi[[ékonomi]] ingkang dikagemi perusahaan singingkang biasanebiyasanipun diwujudakedipunwujudaken kelebukalebet bentukwangun [[dhuwit|arta]].
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Aktiva'''
{{akuntansi-stub}}
Aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ekonomi ingkang dikagemi perusahaan sing biasane diwujudake kelebu bentuk arta.
 
[[Kategori:Prinsip akuntansi sing lumaku umum]]
[[Kategori:Manajemen keuangan]]
[[Kategori:Lapuran keuangan]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
8.252

besutan