Musiyum Tridaya Éka Dharma: Béda antara owahan

78 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
gambar
c (Pras mindhahaken kaca Museum Tridaya Eka Darma dhumateng Muséum Tridaya Eka Darma: diakritik)
(gambar)
 
== Sajarah ==
 
[[Gambar:Museum Tridaya.jpg|thumb|Museum Tridaya Eka Darma Saking ngajeng]]
[[Museum]] punika rumiyin griya peristirahatan [[Gubernur]] [[Sumatera]]. Pambangunan [[museum]] punika dipunrancang dening Brigjen Widodo, salah sawijining pimpinan [[TNI]] wilayah [[Sumatera Tengah]]. Gagasan kasebut lajeng dipunterasaken dening Brigjen Soemantoro saha dipunresmikaken dados [[museum]] nalika tanggal 16 [[Agustus]] [[1973]].<ref name= "internet 2">{{id}}[https://foursquare.com/v/museum-perjuangan-tri-daya-eka-dharma/4e645fc8aeb7360315c18f89](dipunundhuh tanggal 29 Oktober 2012)</ref>
 
 
[[Kategori:Museum]]
[[Kategori:Museum diing Sumatera Barat|Tridaya Eka Dharma]]
[[Kategori:TempatPapan wisata diing Kota Bukittinggi]]