Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
mengganti gambar aksara jawa dengan font lain
(mengganti gambar aksara jawa dengan font lain)
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng-rawuh2 rawuh tuladha aturra.png|800px500px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
 
 
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
38

besutan