Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 863794 déning 202.129.185.112 (Dhiskusi)
(←Mbatalaké revisi 863793 déning Alteaven (Dhiskusi))
(←Mbatalaké revisi 863794 déning 202.129.185.112 (Dhiskusi))
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng-rawuh2 rawuh tuladha aturra.png|800px500px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
 
 
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
38

besutan